16.09.-17.09.2024 | |||||
PONDELOK - 16.09. | |||||
POLIEVKA 1 | 0,33l | ŠUTELICA, CHLIEB A:1,3,7 | |||
POLIEVKA 2 | 0,33l | SLEPAČÍ VÝVAR S REZANCAMI A ZELENINOU A:1,3,9 | |||
M1 | 150g | VYPRÁŽANÝ KURACÍ REZEŇ V SLANINKOVOM CESTÍČKU, ZEMIAKOVÁ KAŠA, UHORKOVÝ ŠALÁT A:1,3,7 | |||
M2 | 150g | BRATISLAVSKÉ BRAVČOVÉ PLIECKO S HALUŠKAMI A:1,3,7 | |||
M3 | 280g | TORTELINNY PLNENÉ MäSOVOU PLNKOU, PARADAJKOVÁ OMÁČKA, BAZALKA, PARMEZÁN A:1,3,7 | |||
M4 | 280g | ŠALÁT Z PEČENEJ HOKAIDO TEKVICE, QUINOYI, GRANÁTOVÉHO JABLKA, ORIEŠKOV A NIVOU A:7,8 | |||
GURMÁN | 200g | HOVäDZÍ BURGER S GRILOVANÝM HALLOUMI SYROM, LOLLO ŠALÁTOM, PARADAJKOU, RISSO OMÁČKA, HRANOLKY A:1,3,7 | |||
UTOROK - 17.09. | |||||
POLIEVKA 1 | 0,33l | FRANKFURTSKÁ S PÁRKOM, CHLIEB A:1, | |||
POLIEVKA 2 | 0,33l | SLEPAČÍ VÝVAR S REZANCAMI A ZELENINOU A:1,3,9 | |||
M1 | 150g | PEČENÝ BRAVČOVÝ BôČIK, DUSENÁ HLÁVKOVÁ KAPUSTA, KNEDĽA A:1,3 | |||
M2 | 150g | KURACIE REZANCE NA GYROS KORENÉ, 1/2 RYŽA, 1/2 HRANOLKY, TZATZIKY A:1,7 | |||
M3 | 280g | ZAPEKANÁ BROKOLICA, VARENÉ ZEMIAKY, TATÁRSKA OMÁČKA A:1,3,7 | |||
M4 | 280g | ŠALÁT Z PEČENEJ HOKAIDO TEKVICE, QUINOYI, GRANÁTOVÉHO JABLKA, ORIEŠKOV A NIVOU A:7,8 | |||
GURMÁN | 200g | TEKVICOVÉ KRÉMOVÉ RIZOTO PODÁVANÉ S GRILOVANÝMI KAČACÍMI PRSIAMI, POLNIČEK, PARMEZÁN A:1,7 | |||
STREDA - 18.09. | |||||
POLIEVKA 1 | 0,33l | GULÁŠOVÁ, CHLIEB A:1,3, | |||
POLIEVKA 2 | 0,33l | KAČACÍ VÝVAR S BYLINKOVÝMI HALUŠKAMI A ZELENINOU A:1,3,7 | |||
M1 | 150g | VYPRÁŽANÝ BRAVČOVÝ REZEŇ, MAJONÉZOVÝ ŠALÁT A:1,3,7,10 | |||
M2 | 150g | NÁMORNÍCKE HOVäDZIE MäSO, TARHOŇA , CVIKLA A:1,3 | |||
M3 | 280g | SLIVKOVÉ PERKY S MAKOM A CUKROM, PRELIATE MASLOM A:1,3,7 | |||
M4 | 280g | ŠALÁT Z PEČENEJ HOKAIDO TEKVICE, QUINOYI, GRANÁTOVÉHO JABLKA, ORIEŠKOV A NIVOU A:7,8 | |||
GURMÁN | 250g | LOKŠE (2ks) PODÁVANÉ RESTOVANOU KAČACOU PEČEŇOU NA JABLKÁCH, STREILIZOVANÁ OBLOHA A:1 | |||
ŠTVRTOK -19.09. | |||||
POLIEVKA 1 | 0,33l | DRŽKOVÁ, CHLEB A:1,7 | |||
POLIEVKA 2 | 0,33l | SLEPAČÍ VÝVAR S REZANCAMI A ZELENINOU A:1,9 | |||
M1 | 150g | STEAK Z BRAVČOVEJ KRKOVIČKY NA DUBÁKOVEJ OMÁČKE, ŠTUCHANÉ ZEMIAKY, KYSLÁ UHORKA A:1 | |||
M2 | 150g | MORČACIE KOCKY NA HRÁŠKU A KUKURICI, RYŽA, CVIKLA A:1,3, | |||
M3 | 280g | PEČENÉ KURACIE KRÍDELKÁ V MEDOVOVO-CESNAKOVEJ MARINÁDE, BASMATi RYŽA , COLESLAW ŠALÁT A:1,7, | |||
M4 | 280g | ŠALÁT Z PEČENEJ HOKAIDO TEKVICE, QUINOYI, GRANÁTOVÉHO JABLKA, ORIEŠKOV A NIVOU A:7,8 | |||
GURMÁN | 200g | VIEDENSKÁ HOVäDZIA ROŠTENKA, TARHOŇA, UHORKOVÝ ŠALÁT A:1,3 | |||
PIATOK - 20.09. | |||||
POLIEVKA 1 | 0,33l | TEKVICOVÁ KRÉMOVÁ S KRUTÓNMI A:1,3,7 | |||
POLIEVKA 2 | 0,33l | SLEPAČÍ VÝVAR S REZANCAMI A ZELENINOU A:1,9 | |||
M1 | 250g | PEČENÉ KURACIE STEHNO S PLNKOU, RYŽA, KOMPÓT A:1,3 | |||
M2 | 150g | BELEHRADSKÝ BRAVČOVÝ REZEŇ, LEČOVÉ ZEMIAKY A:1 | |||
M3 | 120g | VYPRÁŽANÁ ALJAŠKÁ TRESKA, VARENÉ ZEMIAKY, TATÁRSKA OMÁČKA A:1,3,4,7 | |||
M4 | 280g | ŠALÁT Z PEČENEJ HOKAIDO TEKVICE, QUINOYI, GRANÁTOVÉHO JABLKA, ORIEŠKOV A NIVOU A:7,8 | |||
GURMÁN | 200g | FILET ZO PSTRUHA V ORECHOVEJ KRUSTE,NA SLIVKOVEJ OMÁČKE,PODÁVANÉ S BATÁTOVOU KAŠOU A:4,7 | |||
CENNÍK | |||||
POLIEVKA SAMOSTANTNE + ROZVOZ | 2,70€ | GURMÁN KOMPLET | 8,50€ | ||
POLIEVKA SAMOSTANTNE + ROZVOZ | 2,90€ | GURMÁN SAMOSTATNE | 8,20€ | ||
MENU KOMPLET | 6,50€ | GURMÁN SAMOSTATNE ROZVOZ | 8,40€ | ||
DENNÉ MENU BEZ POLIEVKY | 6,30€ | GURMÁN KOMPLET ROZVOZ | 8,80€ | ||
DENNÉ MENU KOMPLET ROZVOZ | 6,80€ | MENU BOX | 0,30€ | ||
DENNÉ MENU BEZ POLIEVKY ROZVOZ | 6,40€ | OBAL POLIEVKA | 0,15€ | ||
Zoznam alergénov: 1. Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich. 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho.14.Mäkkýše a výrobky z nich. | |||||
Krajina pôvodu mäsa: Hydina - Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko, Bravčové - Slovensko, Česko, Nemecko, Hovädzie - Slovensko,Írsko, Nemecko, Rakúsko |